2018-06-17
写食评之前要先讲讲揾食贴士:当日中午12:00,唔使等即刻有位。12:15开始有人龙,而且系keep 住有人龙,各位如果有兴趣平日中午试菜的朋友,记得早啲揾位啦!跟同事一行三人叫咗3个牛肉面,两个红烧,一个传统。点茶纸非常细心,可以选不同细项,例如走葱等。食辣的朋友记得加牛辣油,其实名为辣油,但只麻不辣,加入后更能带出汤的鲜味。牛肉好腍,而且好大件,同一般片装的不一样,汤唔太咸,唔觉有味精。美中不足嘅系,同事因为觉得汤太好味,想要个替玉,点知原来唔可以单点替玉的,𠮶吓有啲失望。希望可以考虑一下,加入呢项服务就好啦!有同事都叫咗温泉蛋,但系蛋黄唔够流心,亦唔太入味。所以呢除非你无温泉蛋唔开到饭,否则,可以留肚食其他小食。我地仲叫咗台式香肠,个香肠几好味,仲配埋蒜蓉,更加惹味。小店嚟讲,坐的地方算宽敞,但系冷气系统真系要改善一下,𠮶个风机吹到头都痛,成间铺最失色系呢到。
当日中午12:00,唔使等即刻有位。