2023-10-27
冇谂过看似平凡@groovy_hk 食物、甜品都出奇地好味。夜晚望住对面利舞台,有种闹市中平静既感觉😌🐽慢煮香料油封猪鞍配薯条: 猪鞍好淋,亦冇猪臭味。而西班牙红椒果仁酱味道似茄汁,果仁味稍淡。🍟外酥内松薯条:因为原产地不同,所以薯条水份较少,系香港第一次食到咁好食,令人上瘾既薯条🤩🍤日式鱼介风味海鲜意大利饭:鱼介汤慢煮意大利饭好入味,西日式既配塔清爽,冇忌廉油腻感!🍅蕃茄甘荀汤:味道清新既汤,冇忌廉heavy感觉 。👍🏻🍮Tiramisu, Earl grey pina cotta:中意茶香微甜可以拣伯爵茶奶冻;中意香浓咖啡同幼滑口感就拣Tiramisu 。🍵焙茶latte、Elder flowers lemon soda🥗杂果沙律:有橙、无花果、火箭菜等。味道:🔅🔅🔅🔅新鲜:🔅🔅🔅🔅卫生:🔅🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅🔅速度:🔅🔅(5🔅为满分) #groovy #铜锣湾美食 #铜锣湾咖啡店 #foodie #foodporn #foodstagram
🍅蕃茄甘荀汤:味道清新既汤,冇忌廉heavy感觉 。👍🏻
🥗杂果沙律:有橙、无花果、火箭菜等。
味道:🔅🔅🔅🔅
新鲜:🔅🔅🔅🔅