2023-04-06 49 浏览
Lunch time试试九龙城嘅隐世澳式风味cafe。悠闲地望住街景食甜品特别开心。背后阵阵咖啡香味,感觉轻松舒服到不得了🥰。💕Pistachio and Pecan BrownieBrownie口感似蛋糕,加啲开心果多啲咬口。朱古力味道浓厚芳醇,唔会过甜。加埋云尼拿同朱古力雪糕冰冰冻冻好满足🥳💕Mini Pancake Jenga BrekkiePancake松软重蛋香,加埋蜜糖同果酱非常有comfort food嘅感觉。配合德式香肠、poached egg一甜一咸又几啱。💕Tagliatelle al Ragù alla Bolognese Tagliatelle有咬口,轻易挂起酸甜又滑滑嘅番茄和牛肉酱。有啲和牛油脂更加香。餐厅希望食物能为食客带来"Happiness",让食客期待去用餐,食完会觉得愉快满足。最近亦都推出多款开心果,芝士入馔的季节限定菜式,配合返 “Happy”、"Cheers" 嘅主题。而家佢哋仲有唔同酒类产品,happy hour又多个选择!📍Gladys‘Estate Coffee 九龙城狮子石道6-8号美景楼地下

💕Pistachio and Pecan Brownie

💕Mini Pancake Jenga Brekkie