2024-07-27 5909 浏览
呢间美式餐厅难得喺香港屹立不倒,仍然好多人排队。无他,佢出品水准稳定,份量大,服务态度专业,吸引咗一班长期拥趸,包括我🤚🏻😊🥗House Chop Salad沙律非常新鲜。最爱佢嘅蓝芝士,够浓味,我钟意。唔钟意蓝芝士重口味嘅人士,可以叫佢走蓝芝士或者芝士另上。🐔Chicken with Lemon Cream Sauce虽然系鸡胸肉,但系厨师整到佢嫩滑。特别钟意佢嘅🍋柠檬忌廉汁,香滑得黎又好开胃。🐟 Grilled Salmon with Broccoli三文鱼厚身得来烤到外脆内嫩,保持肉汁鲜,份量大。最出人意表嘅系个巨型西兰花🥦,好大嚿,好系🇺🇸美式粗犷嘅风格🤭🍹Passion Fruit Mojito 食咗啲油腻嘢梗系饮番杯Mojito。鸡尾酒调配比例啱啱好,唔会太多酒精之余,又唔会太浓果汁味。难得嘅系佢足料薄荷叶, 饮落好清新,可以清清口腔中嘅芝士味🤗🍸Pina Colada 充满热带风情🌴嘅鸡尾酒,系夏天啲饮之选。呢度嘅Pina colada棷香味浓,酒味足,够正宗👍🏻一路饮一路同朋友倾偈,忘掉出面嘅烦嚣世界🥂其实,呢度最吸引LadyB嘅系佢嘅环境同埋服务。Carefree a

🥗House Chop Salad

🍹Passion Fruit Mojito

🍸Pina Colada

一路饮一路同朋友倾偈,忘掉出面嘅烦嚣世界🥂

其实,呢度最吸引LadyB嘅系佢嘅环境同埋服务。Carefree and down-to-earth嘅氛围系香港地难得嘅。