2021-04-13
见到Sodam Chicken出咗炸鸡🐣+Pizza🍕放题!😍 只系$128就可以任食90分钟! 加$20仲包埋焗鸡+小食放题!!! 平时食碟炸鸡都成百蚊,呢个放题一次过就可以食哂所有味道! 当然要试下啦~😈👍🍗炸鸡同焗鸡全部新鲜即整,热辣辣,外皮炸到够哂香脆,鸡肉仲好嫩滑! 肉质唔会炸到干哂咁~😎👍🔥炸鸡有9款口味,焗鸡有7款口味,4-5款Pizza,8款小食,好多选择!😝我今次食咗7款炸🐣、4款焗🐣,4款Pizza & 6款小食,其中最推介以下呢几款!😎1. 黄金咸蛋焗鸡 & 黄金咸蛋炸鸡2款鸡都沾咗劲多咸蛋黄酱🌕,非常咸香,邪恶之首!😈😈!原来佢嘅焗鸡整嘅时候会轻微扑少少炸粉上去,能够锁住肉汁之余,食落外皮又带点脆身! 又可以比炸鸡食少啲炸粉,所以我忍唔住encore咗多次呢款焗鸡!😜💃2. 期间限定: 四川麻辣炸鸡🌶️🌶️🌶️闻落去已经觉得好香麻辣味,唔食得辣的我,食完第1啖都以为 "ok wo~唔算太辣~" 原来都食食下啲辣味先飘出嚟!😂😂 但呢个香港分店先有嘅麻辣味做得几香!😎👍 中意麻辣嘅朋友一定唔可以错过~🔥🔥🔥3. 喷火辣焗鸡 🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️呢个用咗韩国Sodam Chicke
1. 黄金咸蛋焗鸡 & 黄金咸蛋炸鸡
2. 期间限定: 四川麻辣炸鸡🌶️🌶️🌶️
🔥🔥🔥
3. 喷火辣焗鸡 🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️
呢个用咗韩国Sodam Chicken自家调配嘅辣酱,辣度系所有鸡嘅最高!!!🔥🔥🔥🔥🔥辣味后劲凌厉, 久久不散!😈 中意食辣嘅朋友一定要挑战下点样辣到喷🔥!!! 😱😱
4. 柠檬柚子炸鸡
柚子味道好香😋,仲有好多柚子酱可以继续点嚟食,柚子酱仲有柚子&柠檬皮添~酸酸甜甜,可以解翻我食辣鸡嘅辣😂😂,非常开胃! 😌
5. 双重芝士炸鸡 🧀
落咗好多芝士粉,都几香!😙 如果系用热溶芝士就更加吸引!😎
6. Pizza
每件都细细块,食完不会太饱肚,咁样就可以试晒所有味啦~ 😌每一块都好多拉丝芝士,每款味道都有点相似,我特别喜欢明虾水牛芝士薄饼,上面有原只爽囗大🦐,唔错!😎👍
7. 紫菜薯条
新鲜即炸,粗薯条几香脆,仲有好多紫菜碎! 😙👍
8. 韩式辣拌海蜇
呢款食完辣鸡已经唔觉佢辣,反而甜甜地,仲有好多海蜇,正! 😎👍
9. 柚子醋沙律🥗
柚子醋酸酸甜甜,几消滞~开胃之余又几解辣!😝
10. 牛油炒杂菌
杂菌好香牛油味,又唔会炒到好干! 😌