近排发现原来上环都有好多隐世美食,今次去到上环横街小巷见到呢间自家制汉堡小店,位置比较隐蔽,我差啲就行过咗😂 小店坐位唔算好多,但系呢个静静的角落同朋友倾下计,食下嘢,感觉几舒服~😌 佢地不定期仲会推出新品/限定Burger,满足大家唔同嘅愿望~😆1. 🐮西冷黑松露水牛芝士汉堡🍔 ($89)汉堡好足料💥,一开始已经见到汉堡上有大量水牛芝士,接近满泻!😆 超级邪恶!😈😈 仲夹住好多块西冷牛肉,牛味浓郁,煎得好香,每啖都系咬到西冷😍 再加上蘑菇和黑松露蛋黄酱,非常滋味,大满足!😋👍2. 🐓烤鸡四川麻辣汉堡🍔 ($62)呢个口味好创新好特别, 鸡扒煎到微微焦香,加上自家调配麻辣酱汁和沙津酱,食落麻香惹味!😍 重点系对我呢啲唔系好食得好辣嘅朋友嚟讲,都唔会觉得辣,但依然保留到麻辣香!😋👍 有惊喜,推荐!🤩3. 跟餐: 🐣原味鸡翼 & 饮品 (+$18)烤到外皮香脆,肉质多汁嫩滑!😙4. 跟餐: 🍟特色薯条 配黑松露蛋黄酱 &饮品 (+$26)粗薯条新鲜即炸,好香脆!😋 薯条上面放上大量黑松露蛋黄酱,超级邪恶!😈 点哂唔够嘅话,都可以问店员再加俾你😛

1. 🐮西冷黑松露水牛芝士汉堡🍔 ($89)

西冷黑松露水牛芝士汉堡

2. 🐓烤鸡四川麻辣汉堡🍔 ($62)

烤鸡四川麻辣汉堡

3. 跟餐: 🐣原味鸡翼 & 饮品 (+$18)

烤到外皮香脆,肉质多汁嫩滑!😙
原味鸡翼

特色薯条 配黑松露蛋黄酱

2022-01-02
1 分钟 (外卖自取)
西冷黑松露水牛芝士汉堡
烤鸡四川麻辣汉堡