2023-07-17
前排睇完韩剧突然好想食韩烧🥩无聊自己一个去咗食🐻揾左间尖沙咀新开嘅任食韩式烧烤店🇰🇷食肉兽要留意👀✅两小时任食韩式烧烤$398除咗可以任食牛仔骨、羊架、羊肠、牛串烧、沙律吧之外,仲可以任饮米酒、啤酒、烧酒🍻🔸烧烤餐厅系用光波炉烧烤,完全唔使担心有异味,仲几快熟添😯睇漏眼一阵都唔得🤣全部肉类都已经加以调味,我觉得已经够味🥩一开始会上一盘头盘,有几款蔬菜同牛肉,如果担心食唔洒记得同佢地讲声,避免浪费食物🙈蔬菜种类好多,好啱我😍有菇、脆肉瓜、蒜、蕃茄、洋葱🧄🍅🧅可以加少少盐同黑椒炒,更加香口🥬🔸饮品饮品柜有大量款式嘅饮品,食韩国嘢梗系要饮米酒😍呢度有个紫薯米酒都特别🍠除咗酒仲发现呢度竟然有港式柠檬茶同港式奶茶,实在太合我心意☺️🐻总结建议同朋友一齐食,可以一齐饮酒,试多几款酒🍻餐厅仲有提供派对包场服务,有不同娱乐设备,唱K、飞镖🎯生日仲有特别优惠🎂💛好味指数:4.3/5
💜回头指数:4.0/5📍灏 (尖沙咀)尖沙咀山林道38号银座3楼
✅两小时任食韩式烧烤$398
🔸烧烤
🔸饮品
🐻总结
建议同朋友一齐食,可以一齐饮酒,试多几款酒🍻
💛好味指数:4.3/5 💜回头指数:4.0/5
📍灏 (尖沙咀)
尖沙咀山林道38号银座3楼