2010-03-22
第一次来呢间已经系十几年前...之后都keep住来..有时都会去湾仔鹅间个间...只因好食..星期56日晚市例牌多人..所以一定要订定位..今日订左8个人浩浩荡荡来到..好快就有得入有d出名𩠌菜就必定叫..其他就睇时间心情啦..是夜精美小菜有黄金炸豆腐 85分 必叫之选沙拉骨 85分 好好味..酱堆系中间自己要几多就几多葱油鸡半只 65分 冇沙姜既好味沙姜鸡半只 70分 鸡都够香同滑蒜蓉虾干蒸圣瓜 75分 有粉丝系底入晒味,虾干都好香蒜蓉开边蒸中虾 90分 虾都ok大只..好多蒜蓉好好味豉椒炒蛏子 90分 色香味俱全鱼汤浸大蚬 70分 个汤都可以饮埋..但对我来讲 辣豉油王炒面 60分 普通的炒面芝士焗斑块 80分 芝士味够浓, 鱼都食唔到雪味..翡翠鲍汁螺片 65分 用左芥兰 唔系咁钟意人多环境自然迫..而且伙记同啤酒女郎会系附近出出入入 所以有d人未必会咁钟意但伙计all熟手技工.. 换碟 上菜 加水都好快手... 俾番应有既服务而且都唔会黑面吹你落单 你问佢d𩠌菜资料都会答你总括来讲 真系食埋真系好正,. 所以一定会keep住来11只野都系8xx 到 每人一百蚊多d 真系抵爆
黄金炸豆腐 85分 必叫之选
蒜蓉开边蒸中虾 90分 虾都ok大只..好多蒜蓉好好味
豉椒炒蛏子 90分 色香味俱全
鱼汤浸大蚬 70分 个汤都可以饮埋..但对我来讲 辣
豉油王炒面 60分 普通的炒面
芝士焗斑块 80分 芝士味够浓, 鱼都食唔到雪味..
翡翠鲍汁螺片 65分 用左芥兰 唔系咁钟意
而且都唔会黑面吹你落单 你问佢d𩠌菜资料都会答你
总括来讲 真系食埋真系好正,. 所以一定会keep住来
11只野都系8xx 到 每人一百蚊多d 真系抵爆