今日同男朋友食饱lunch先拍拖 决定去食重庆火锅🙆‍♂️ openrice左呢间渝味晓宇 因为见午市火锅底免费好抵🙆‍♀️一开䢂门就闻到劲香麻辣味🙆‍♀️ 现场所见鸳鸯锅底中必有一款喺重庆麻辣锅 我哋当然都要左个普通辣同皮蛋香菜锅啦🙆‍♂️🙆‍♀️餐厅个电视播紧video 介绍渝味晓宇既花椒海椒都系自家出品 品质上乘💁‍♂️ 难怪佢嘅重庆麻辣真系好香好好食 越食越有味 食完又唔会话太口渴💁‍♂️ 等紧食火锅嘅时候仲有一碗免费嘅糖水 连糖水都落足料 好润好清甜🙆‍♀️🙆‍♂️绝大部份嘅火锅料都可以叫半份或全份 啱晒两个人撑枱脚 又可以试多啲款式🙆‍♂️ 我哋都试咗成十款🙆‍♀️白鳝系一定要食💁‍♂️ 爽脆既口感 吸埋麻辣香 又新鲜肉质又弹牙💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️黄喉我就第一次食 原来冇乜味 纯粹系好爽口 都几得意💁‍♀️苕粉有啲似粗薯粉 厚度薄少少💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️ 劲吸麻辣汤 辣控必食羊肉卷同黑豚腩肉都要左半份 羊肉半份都几多 香羊腥味 有惊喜🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♂️ 黑豚腩肉带啲脂肪 一啲都唔老 不过都系羊肉卷特色啲💁‍♂️皮蛋香菜锅汤底超足料 劲多皮蛋同马蹄 皮蛋好好食少溏心💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️ 食完麻辣再

等紧食火锅嘅时候仲有一碗免费嘅糖水糖水都落足料 好润好清甜🙆‍♀️🙆‍♂️

白鳝(半份)

黄喉

半肉卷

皮蛋香菜锅汤底超足料 劲多皮蛋同马蹄 皮蛋好好食少溏心💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️ 食完麻辣再食皮蛋香菜下下火 食下蔬菜🥬 💁‍♂️

今餐食物同环境我地都好满意 下次一定再帮衬🙆‍♀️🙆‍♂️
2019-08-11