(非会员)
2004-01-04 15 浏览
前日好lucky, 4:15pm 去到, 见到前面有成7,8个人排队, 心谂都走得人la, 因为个buffet 去到5:30就完. 点知等o左约5分钟, 个部长问有冇唔食烟o既两位, 见前面o的人冇反应, 心里即刻笑出o黎.我o地坐正buffet台隔o黎, 好方便, 系有o的压迫感.dessert比想像中有o的距离, blueberry cheesecake有芝味,ok o既.Tiramisu 同大部份tart/cakeo的cream又真系多o左o的,好胀肚,我阿哥话好‘溜’ 此外,酥皮类几好,有o的热o既几好味;pizza饼皮薄薄o地,有个个topping系salmon cheese,好味道;仲有少少生果俾你消滞;反而三文治类更o岩食,可能太肥腻,利用o的包吸收o下,感觉会好o的.HEHE!! o个日我o地继续lucky,食完后去环球缤纷嘉年华,用o左好少$己经嬴o左只大snoopy同小维妮, 开心到晕!!!