2022-08-17
Ooo兔仔主题🐰宠物友善餐厅ooO最近去元朗探朋友,想揾间cafe 倾计打卡📸上网见到呢间兔仔主题Cafe🐰就决定去试吓!餐厅在朗屏站出口5分钟内到算近。Cafe 有室外位置可以供客人及其爱犬🦮一起用餐👍🏻绝对系宠物友善餐厅!员工跟客人既狗狗🐶都很熟仲会一齐玩,绝对是爱心餐厅!餐厅里面以🐰为主题,门口有一个位置是放满了兔子的装饰,英伦风既餐碟餐杯,供客人打卡!坐位上的墙壁也有花花布置色彩不错😍OooooO肉眼扒配车打芝士 、忌廉芝士配牛角包及薯条 $95个人系牛角包控😋一上枱已经心心眼😍,大大块肉眼扒夹系牛角包🥐入面,牛角包劲香而且好松脆😍包内仲冇半溶芝士、生菜、蕃茄非常足料,牛扒都好juicy👍🏻再配埋薯条🍟好满足! OooooO烟三文鱼牛油果沙律 $75卖相超靓📸一定要相机食先!好有心思既摆盘,立体既沙律菜上放左牛油果🥑车厘茄,再有2朵烟三文鱼花,美!唔只美观食物仲CP值好高👍🏻份量十足而且味道都很好😋OooooO豚肉腩片、新鲜什菌配日式芥茉忌廉汁宽条面 $80日式芥茉忌廉味几好㖞,开胃啲,可可以再重啲芥茉味都仲得👍🏻豚肉肉质真系爽口㖞,赞!OooooO榛子朱古力咖啡 $39焦糖绿
肉眼扒配车打芝士 、忌廉芝士配牛角包及薯条 $95
烟三文鱼牛油果沙律 $75
豚肉腩片、新鲜什菌配日式芥茉忌廉汁宽条面 $80
榛子朱古力咖啡 $39
焦糖绿茶鲜奶 $29
饮品都几多选择,榛子朱古力味好浓厚,焦糖绿茶鲜奶绿茶🍵味较浓,两款我地都钟意,下次我会试榛子泡沫朱古力🍫😋