2024-06-08
#乜乜饮食日记🔺1-4人🔺高质寿司刺身小店———————————————一直比店名同装修吸引,今晚终于试到,果然无失望😌 餐牌仲有厨师发版寿司,10贯寿司+小食前菜甜品等等四百几蚊加一~🍊职人鱼生丼定食 $188》鱼生新鲜不在讲、种类好新鲜,有三文鱼、赤虾同几款鱼生,酱油饭做底,菇都好入味👍🍊葱盛炙烧左口鱼丼定食 $188》成碗都系炙烧左口鱼坚开心☺️都系酱油饭🍊追加:炸池鱼+$38 》好脆口,唔厚粉👏🏻🍊追加:芝士蟹籽三文鱼卷+$48》正常~可以再实净啲晚市定食随左特别嘅面豉汤,仲有哈蜜瓜做甜品🍈🤩回头率:🍊🍊🍊🍊/5是次消费:~$250@🔺乜乜有感:丼饭无疑比寿司CP值高,不过寿司可以更显师傅功架,下次要试☺️成日觉得寿司郎CP值高,食饱饱都系二百几蚊位。不过谂深一层,差唔多价钱,食少啲、食精啲,会唔会有另一种满足?***************************职人寿司元朗西菁街23号富达广场地下1号舖***************************#mug4fun #乜乜吉吉
———————————————
🍊职人鱼生丼定食 $188
🍊葱盛炙烧左口鱼丼定食 $188
》成碗都系炙烧左口鱼坚开心☺️都系酱油饭
🍊追加:炸池鱼+$38
》好脆口,唔厚粉👏🏻
🍊追加:芝士蟹籽三文鱼卷+$48
》正常~可以再实净啲
晚市定食随左特别嘅面豉汤,仲有哈蜜瓜做甜品🍈🤩
回头率:🍊🍊🍊🍊/5
是次消费:~$250@