成日经过呢一间舖头都未有机会食,终于等到今日朋友day Off一齐试!地方够大够干净,店员安排我哋坐卡位,好舒服!酱料同埋丸类饮品蔬菜即食面都可以喺外面自己慢慢拣!见到有黑椒猪手煲同鸡煲都系任食!另外火锅配料都系任点!太吸引啦!香浓黑椒猪手煲份量唔算多,啱晒我哋两个女仔食完仲可以有位食火锅,黑椒味道惹味,有小小蜜糖味甜甜地,而且上枱𠮶阵店员会再帮我哋爆炒一下,超香黑椒味!每一啖都软软滑滑,充满着骨胶原,啱哂女仔啊❤️鸡煲鸡肉肉质细嫩,味道可选择大、中、小、微和走辣,风味十足,鸡煲又香又惹味!最惊喜系鸡煲,原来可以有埋凤爪,炆得好淋好入味!享受完鸡煲之后,就可以有新煲食火锅❤️色彩可以自己在移玉步去外面夹自己喜欢的,蔬菜、丸、菇类应有尽有,另外肉类就喺app里面自己落,非常抵食!火锅汤底,我哋拣咗越南牛肉汤,汤味浓郁够清甜,用来渌招牌安格斯牛肉啱晒!完全唔会抢咗牛味!我哋食之前都饮咗一啖汤先,九层塔、香叶味道都好香,每一啖都品尝到浓浓的牛汤精华!推介!安格斯牛版键同封门柳牛味都好浓,配埋呢个越南清汤越食越好味啊!饮品方面我地简左柠檬红茶同冻顶乌龙茶,味道相当清新,很易入口,解渴解腻一流!最后

充满着骨胶原,啱哂女仔啊❤️

最惊喜系鸡煲,原来可以有埋凤爪,炆得好淋好入味!

火锅汤底,我哋拣咗越南牛肉汤,

我哋食之前都饮咗一啖汤先,九层塔、
香叶味道都好香,每一啖都品尝到浓浓的牛汤精华!推介!

最后试咗呢一个奶茶雪糕,红茶☕️有回甘味,
唔系死甜,推介!
  • 二锅头惹味鸡煲
  • 香浓黑椒猪手煲