2020-03-01 31 浏览
入味鸡煲好耐都无同男朋友食鸡煲,上星期就去左深水埗食鸡煲,入到去店员帮我地验体温,确保食得放心。餐厅装修企理,人不算多。我哋叫左丰锅招牌麻辣鸡煲 (bb辣),皇帝菜,即炸爆芝紫菜响铃同小菜黄金鲜鱿。bb辣招牌鸡煲鸡本身有大概7,8成熟,加埋劲多芫荽,葱果d配料,好香,闻都留晒口水。店员姐姐会帮手兜鸡煲,等熟晒先叫我地食,都贴心。鸡肉嫩滑,连配料惹味,bb辣够晒。皇帝菜通常都会加汤打边炉食,店员话直落鸡煲炒都得,炒皇帝菜黎食,菜会出水,连埋原本鸡煲既酱汁,刚刚好,好食。即炸爆芝紫菜响铃 系几层既,响铃皮包住紫菜,紫菜再包住芝士,加埋即炸,d芝士会溶晒。即炸既所以劲香脆,一咬就食左紫菜连溶化既芝士,正。黄金鲜鱿第一次蛋黄酱炒鲜鱿,劲正,鱿鱼新鲜,所以不un,捞蛋黄酱后黎炸,个味都夹,𩠌饭一流。玫瑰特饮& 水蜜桃梳打叫左两杯嘢饮,不太甜,个色仲好靓~
入味鸡煲

餐厅装修企理,人不算多。

bb辣招牌鸡煲

皇帝菜

即炸爆芝紫菜响铃

黄金鲜鱿

玫瑰特饮& 水蜜桃梳打
叫左两杯嘢饮,不太甜,个色仲好靓~

2020-02-25
  • 丰锅招牌麻辣鸡煲