▫️Uji Matcha Affogato [$55]呜哇 好开心 边有谂过雪糕可以拣开心果味倒抹茶落去之前 即刻食一啖雪糕先:3噢耶~浓浓的坚果味! 捞埋一齐 又有抹茶香 又有开心果香 整体唔会甜耶耶💚 有啲almond片增加口感好happi!▫️All Day Breakfast Lunch [$118]配料满满的😍首先太阳蛋很美(偏心) 香肠脆皮+juicy💯 菇很香口大大块 加埋sour dough (fav bready) 很好很好;3▫️Long Black 少癫 系有层次嘅long black 饮完一啖 阵啡香慢慢渗出来🥹 好高质 宜家先知同Americano完全系两件事▫️Club Sandwich [$98]Sour dough版的公司治真系第一次见🤣🤣婆婆表示有点难咬 但本人太喜欢sour dough所以觉得okay;3满满的煎蛋蕃茄生菜火腿芝士😚我喜欢这个!好满足又饱肚!成个环境都令人觉得好舒服 店员们都很好服务 同佢讲我哋钟意杯Long Black 佢会再介绍我哋不同嘅豆☕️🤎
▫️Uji Matcha Affogato [$55]
呜哇 好开心 边有谂过雪糕可以拣开心果味
倒抹茶落去之前 即刻食一啖雪糕先:3

配料满满的😍

▫️Long Black [halved price w/ set]

▫️Club Sandwich [$98]
满满的煎蛋蕃茄生菜火腿芝士😚我喜欢这个!
好满足又饱肚!