2010-07-30
友人入读大学的时间又近了一截 为了庆祝她能够锦绣前程 带她到HollyCow吃她最爱而不肥的甜点Yogurt!因为一本杂志既关系亦都有介绍过而且睇Openrice既评语又不过不失 睇黎好值得一试系CityU个到答车过黎都唔算耐同远 算系好快揾到 个招牌都大大个又几cutie! 可能因为都夜晚关系 一到入都无乜人 得2木台客人 而且我同友人坐底一阵都已经走左啦佢地先讲装修 几骨仔清洁 一望落去成个环境都好舒服 会想坐耐o的既一间Shop之后讲店员服务啦 一踏一去个下 店员都对住我地笑and then Welcome我地 我地坐底都第一时间黎比张meun我地睇我地谂左阵 我就决定叫左杯Large size既原味Yogrut ~ 有2个toppings 我就拣左Oreo同埋Granola!当我买个时店员都有向我介绍个杯野既布置同埋边个比较受欢迎 呢个服务态度几好,等既过程好快 罗完番过去食!一路食出面就开始落大雨,我就更加enjoying呢一杯既yogurt! 友人就点左m&m同埋blueberry既toppings. 友人有建议咁话㖞: 话个m&m可以整碎佢唔好一粒粒原粒 咁样佢会开心o的
一路食出面就开始落大雨,我就更加enjoying呢一杯既yogurt! 友人就点左m&m同埋blueberry既toppings. 友人有建议咁话㖞: 话个m&m可以整碎佢唔好一粒粒原粒 咁样佢会开心o的 哈哈 依家讲下个Yogrut点啦 份量同价钱算系对比于其他Yogurt既shop黎讲便宜得多 因为佢个large size的确大杯and then咁样一餐真系好饱! 而质素方面黎讲 今日我食既系比较特别企身 and then 个酸味我好接受 好钟意 好易入口 甜度适中 不过其实呢o的所有味道都因个人已而 但我出左名系对甜味唔会抗拒既人黎讲 佢既甜度系较低 但我好钟意㖞!
友人都食得好开心 希望佢食完杯野之后都可以有笑住面对一切!