2021-11-17 479 浏览
今日又长征入屯门 本身谂住去黄金海岸睇日落既但系因为发生左啲小插曲 转移左阵地去三圣睇完日落搭轻铁走人 朋友突然醒起安定站有呢间burger铺好好食 就系咁我既晚餐就咁就决定左 唔洗左谂右谂个个burger都好似好吸引咁 个个都好想试最后选择左牛油果软壳蟹堡 +$22 小食餐A 炸芝士条+餐汤加勒比海牛堡+$18 小食餐B 蒜蓉包 + 餐汤今日既餐汤系黑松露野菌忌廉汤😍😍叫完餐等左十分钟左右就拎得走人 搭车上朋友屋企食个汤睇得出既好足料 劲多菇 有黑松露味 好浓 牛油果软壳蟹堡包住左一只完整既软壳蟹 只蟹都有咁上下大细 唔系剩系得炸粉个包好软熟 软壳蟹香口 配埋新鲜生菜同番茄 食落一啲都唔会dry 加勒比海牛堡馅味好丰富 有菠萝 烟肉 芝士 汉堡 生菜 番茄个包既有厚度 又有重量 个口擘到最大都咬唔哂汉堡好juicy 加埋配菜真系一流至于小食炸芝士条可能系外卖既缘故 食个阵唔够热 所以拉唔到丝🤦🏻‍♀️不过系炸得好脆好食既 下次外卖要自己用气炸锅返炸就正蒜蓉包我无试食 唔知好唔好食🙊
今日又长征入屯门 本身谂住去黄金海岸睇日落既
但系因为发生左啲小插曲 转移左阵地去三圣