一踏入呢间餐厅已经有个好唔舒服的感觉,见到有两把长扫把打横咁放咗喺长沙梳化位上面,立刻觉得长沙发位有点污糟,顿时失去左度假嘅感觉但山长水远入嚟又book咗餐厅又冇理由唔食㗎,咁就唯有坐低食嘢啦预先订咗2点本来系想坐近沙滩嘅位置打卡实际订咗同walk in 冇咩分别店员唔会因为你book咗会预留位置俾你,都系早到早坐所以劝喻想打卡影靓相嘅人,不如早啲到早啲霸位最实际食物方面最值得一提系burger旧牛干到好难食,order 前有问我要几多成熟,上枱一睇到同全熟冇咩分别,重熟到㶶晒黑边添🤡喺食物啱啱嚟齐,岩影完相刚开始食紧之际,大约坐咗一小时,餐厅嘅职员竟然同我哋讲,而家你哋last order,问我哋有冇嘢要嗌,我哋枱面嘢食都未食到一半,点知我哋洗唔洗再叫呢,果时先知只可以坐90分钟。其实满心欢喜谂住想食个饭后甜品,因为好唔够时间最后梗系冇食到啦餐厅嘅服务态度有点冷漠,加埋食物环境地点等,唔会再特登搭咁远车入嚟食呢间只可以坐1.5小时餐厅,整体黎讲有点不值得感觉。这里本身个沙滩环境不错,我下次会想再来游水,好肯定一定唔会再帮衬呢间餐厅。🤡
一踏入呢间餐厅已经有个好唔舒服的感觉,
见到有两把长扫把打横咁放咗喺长沙梳化位上面,
立刻觉得长沙发位有点污糟,顿时失去左度假嘅感觉

但山长水远入嚟又book咗餐厅又冇理由唔食㗎,
咁就唯有坐低食嘢啦

预先订咗2点
本来系想坐近沙滩嘅位置打卡
实际订咗同walk in 冇咩分别
店员唔会因为你book咗会预留位置俾你,都系早到早坐

所以劝喻想打卡影靓相嘅人,不如早啲到早啲霸位最实际