2015-08-15 4985 浏览
呢次系我朋友负责订枱的, 订了六点那一转, 我地五点半已经到了门口, 但原来要有ref. no. 先可以编到枱的, 经了解系我朋友miss左个confirm booking call所以作放弃论, 我朋友话因为系3字头电话号码, 所以无接到电话! 甘唯有等已编枱号既客人先入, 我地就唯有等, 不过原来都有好几位客人有类似我地既问题发生,大家都好无耐, 直到六点四个字左右, 已编枱既客人已入场开餐, 就开始处理我地无ref. no.既客人, 有客人已经等到发火同嘈安排混乱, 订了枱又话要乜乜ref. no. 先可以食, 所以为勉搞大件事及造成更大既混乱, 经理先编枱给那个客人, 而其他客人就继续默默等待安排, 我觉得甘既安排好唔公平!!终于入到去啦! 不嬲食放题我地都主攻食刺身为主的, 特别喜欢食虾同带子, 呢度既虾都算大只又好味, 而带子都算厚身有口感! 好味呀!! 其他刺身就不过不失啦!!另一个我中意食既就系呢度既招牌极品矶煮鲜鲍鱼, 上面配素翅, 食落好鲜味同够弹牙, 推介!!平日放题绝不会点的手卷, 系呢度就一定要试下, 因呢度既海胆手卷出名正!! 的确名不虚传, 海胆非常新鲜,
刺身拼盘
刺身拼盘
其他刺身就不过不失啦!!
极品矶煮鲜鲍鱼
海胆手卷
平日放题绝不会点的手卷, 系呢度就一定要试下, 因呢度既海胆手卷出名正!! 的确名不虚传, 海胆非常新鲜, 而手卷既size又细细件, 不会食一件就将你KO了!!
带子酥盒
还有另一推介就是带子酥盒, 好香既松露味, 酥皮又够松化, 好MATCH呀!!
炸物
而炸物都唔太差, 系有D较为干左小小...
甜品
甜品就未见得特别出色, 为份量细细份, 可以系尾声时, 个肚无乜位时都可以试两三款, 都几贴心!!

是日既Haagen-Dazs雪糕清一色系士多啤梨味, 因为我地都唔喜欢食士多啤梨味, 唯有食大脚八同蜜瓜雪条, 不过真系有d失望!!