2014-05-21 1483 浏览
当米线已经食厌到三哥谭仔 谭哥三仔再也分不开 翠华太兴大家乐又比自由行占据时 。 想食个简单平价水准下午已不再简单鸟 , sometimes 比揾间餐厅同女朋友食过浪漫晚餐更困难  点解男人既浪漫愈黎愈小  唔通印印脚食出个水准都咁难 。openrice一轮 潮民开左午市  ,搞掂啦 !给他人一个机会给自己一个机会 。店已入 蕃茄牛肉通粉必点是常识吧?浓浓汤,浸住安格斯+通粉,口水都流埋。汤既浓郁,牛肉既鲜,都入晒通粉内,呢D系咪就系所讲既入味?其实好食都谂到原因 因为佢地夜晚火㶽咁红  火㶽出名离唔开汤靓牛正 咁解释晒啦 呢只蕃茄味唔系平时统一汤头加蕃茄水就做到 咪以为红色就蕃茄 黄色就鸡汤先得架 呃我唔到既 , 呢批汤应该系为晚市新鲜煲出黎(相信到火㶽时间更浓) 牛就真系打边炉既靓牛 有脑呀一物二用  价钱有良心食咁靓料先收我$30几 加𩠌同汽水先几蚊。 因为开胃食左两碗 第二碗听介绍加𩠌  蕃茄汤底安格斯牛加埋招牌爆汁牛丸 “双牛出海“坚过隐  街坊价午餐又泊到车  大坑重上午餐龙虎榜三甲。

。店已入 蕃茄牛肉通粉必点是常识吧?
  • 蕃茄牛肉通