11/10正式于旺角开幕,期间推出了刮刮乐及买一送一活动,刮刮乐奖品丰富有机会可以抽到马克杯、盲盒、茶百道香港限定版金钞等奖品🎁另外送透扇可以打卡香港地标建筑店铺坚持用原叶萃取新鲜食材打造健康茶饮~今天是第一天开幕超多人,本来想叫金牌杨枝甘露可惜已经卖完,所以改点青提茉莉及豆乳玉麒麟~—————————————————————————————♦️青提茉莉:我个人几喜欢今次叫左7分糖,我觉得岩岩好如果怕甜既可以叫5分糖试试,佢一啲都冇糖浆味,仲饮到新鲜青提果汁同埋果肉,而且佢系沙冰底好冰凉解渴♦️ 豆乳玉麒麟:佢用左精选岩韵奇兰奶茶底及特磨黄豆粉,我最初仲惊会不会两种味道不相配,结果出来效果离奇地match~另外仲加左咸甜芝士,甜而不腻既心口感香滑更能提升口感👍🏻今次刮刮乐我抽中左买一送一券,下次可以用黎试杨枝甘露😍

—————————————————————————————

今次刮刮乐我抽中左买一送一券,下次可以用黎试杨枝甘露😍
2024-10-11
30 分钟 (外卖自取)