2023-04-25 88 浏览
越男仔🍜无骨凤爪沙律🥗通常都会用白色无骨凤爪,第一次见人用炸过中式茶楼凤爪,白色爽口弹牙,呢个就林身,好处系会吸晒所有酱汁,而个汁清新酸甜,放下面D椰菜都好好食💓手撕鸡檬纸卷🐔佢哋嘅手撕鸡有用火枪烧过先至上枱,所以会有一浸焦香味,第一次食都有餐厅会咁样做🤤🤤配埋酸辣汁一齐食,非常开胃😌😌💓招牌去骨海南鸡配黄姜饭🐔包两个小食套餐价 $92九十几蚊就有两个小食同主菜,咁嘅价钱仲要好味道,真系唔简单㗎,呢度既去骨海南鸡非常之嫩滑,就算系鸡胸都唔会鞋口👍🏻👍🏻 黄姜饭嘅调味都啱啱好,唔会因为太重味而抢咗鸡嘅香味🥰🥰镇店四鸟 (鸡脆皮+手撕鸡+滑鸡件+香脆鸡)配椰汁酸汤檬粉 $88🐣🐥🐣🐥尼个汤底真心好推介,好少何有汤底椰香味咁重,酸味就算太突出,所以入口特别好味,搞到我哋成个汤底一滴不留咁饮晒🤤🤤🤤鸡脆皮真系即炸热辣辣脆卜卜,手撕鸡唔鞋口又有焦香味💓滑鸡件同埋脆香鸡都好好食!下次黎到会再encore呢一碗!💓💓👍🏻
越男仔🍜
无骨凤爪沙律🥗