2024-05-08
东港城一向都有好多手调饮品店、但我地比较喜欢圆贝Mother Pearl近来发现它们推出了全新小朋友系列、有7款不同饮品、色彩缤纷好吸睛~每杯都有不同的营养价值。用上自家制植物奶、无咖啡因、 选用健康糖、系小朋友都饮得嘅珍珠奶茶~ Groot In the Woods 小树人绿色既系开心果和牛油果、加入海盐云尼拿奶盖、杏仁奶及纯素朱古力酱、味道有点像牛油果朱古力奶昔~Dragon Trainer 驯龙骑士由蓝莓、红火龙果、香蕉、罗汉果糖、奇亚籽调配而成、果香味十足、感觉系好健康的smoothie~ Peppa George 佐治小猪颜色好吸引、蓝色系蓝藻、下面系士多啤梨杏仁奶配上椰子花蜜、可补充维他命C, 仲食到粒粒士多啤梨㗎!Cookie Monster 曲奇怪兽里面有特浓麻糬朱古力曲奇、香蕉、杏仁奶、好啱小朋友口味!每杯都用上天然手制的排毒炭黑珠、无额外添加剂、口感软软烟韧细细粒、小朋友都啱食~
Groot In the Woods 小树人
Dragon Trainer 驯龙骑士
Peppa George 佐治小猪
Cookie Monster 曲奇怪兽
里面有特浓麻糬朱古力曲奇、香蕉、杏仁奶、好啱小朋友口味!