餐厅: MoMo Café
资讯:

喺石门嘅万怡酒店 全新推出「野菌与可可盛宴自助餐」✨两样都系我超爱嘅野 即刻试试‼️.〰️前菜冷盘〰️沙律加入野菌 分别有辣味鸡脾菇, 味噌蘑菇, 烤大蘑菇火箭菜巴马臣芝士🍄‍🟫仲有咸香艾文顿芝士金门火腿沙律🥗Cold Cut有多款火腿, 腌渍前菜同超肥美挪威烟三文鱼🥓寿司同日式前菜种类丰富🍙.〰️海鲜〰️最正一定系即开生蚝🦪海螺好高质 劲厚肉鲜甜🐚另外仲有青口, 虾, 蚬, 刺身🦐厚切三文鱼吞拿鱼甘香肥美 鲷鱼八爪鱼好鲜甜🐙🍣 .〰️现场炮制〰️推介厨师即煮嘅原个巴马臣芝士捞米仔粉🧀再刨上黑松露片 浓香creamy 超正啊🩶仲有烧烤区同中式粉面档🍢🍜烧菠萝酸甜多汁🍍酱烧豚肉爽弹嫩滑🐷.〰️肉类〰️肉肉控必食即切烤肉🍖有澳洲谷饲西冷牛扒同西班牙猪鞍扒🥩熟食区嘅松露汁烩牛肋肉, 牛肝菌忌廉汁烤鸡扒, 榄角骨同杂菌芝士汁香草肉丸都好唔错🐮🐔🐷🧆 .〰️热荤〰️菜式够晒国际化 除咗中式小炒同点心🥧仲有西式同印度美食🇮🇳三鲜炒银针粉同蕃茄烩杂菜有惊喜💞唔少得中西汤, 餐包同热糖水🍲🍞.〰️甜品〰️过十款中西式糕点卖相精致🧁大推朱古力面包布甸 浓郁甘甜 酥脆松软🍞🍮可可控必试 歌剧院蛋糕, 红酒朱古力果冻, 香橙榛子朱古
〰️前菜冷盘〰️
〰️海鲜〰️
〰️现场炮制〰️
〰️肉类〰️
〰️热荤〰️
〰️甜品〰️
过十款中西式糕点卖相精致🧁大推朱古力面包布甸 浓郁甘甜 酥脆松软🍞🍮可可控必试 歌剧院蛋糕, 红酒朱古力果冻, 香橙榛子朱古力挞🍫蓝莓芝士饼同芝麻糕都值得一试啊👅即烘窝夫配上无限任食movenpick雪糕 冇得输🧇🍦另外仲有中式酥皮卷, 葡挞, 炸鲜奶, 豆腐花🥧连夹糖都有添🍬
想了解更多详细食评可以到我社交平台/OpenRice查阅🔍