因为系附近返工,所以平时都会周围去试下新野🤭个日咁岩经过太古城见到全新既APITA Eatery开左幕了,一于试试佢😌真系估唔到food court都可以享受咁好既日式食堂体验,仲要有好时尚既设计,比人一种好舒服既感觉~呢度有好多种招牌日本菜,例如:丸龟制面、神户北之坂、扬天、Mikichiミキチカシ 味吉、Hello Teppan 鉄板!等🥳无论系想食天妇罗丼,或者日式乌冬配炸物,甚至铁板烧都可以,完全满足到唔同口味既需要!个日突然好想食铁板烧,所以就系Hello Teppan 鉄板!度叫左个Set同小食😊-🎈珍宝蟹棒大阪烧 $58本身好想食铁板牛肉系列,但店员强烈推荐呢款蟹柳肉 珍宝蟹棒大阪烧,所以就听左佢讲试呢款嘻嘻~果然唔错,里面主要系面粉加菜做基底,仲有啲猪肉系入面,其实老实说最钟意就系大阪烧专用的酸甜酱汁,以呢个价钱来说性价比真系好高!-🎈铁板饺子 $28因为铁板底所以全程都热辣辣~饺子皮唔会太厚,配埋饺子汁一齐食💯-🎈日本完熟苹果汁 +$10正常发挥,唔会太甜!-😋味道:😊😊😊😊⛱️环境:😊😊😊😊💁🏻‍♀️服务:😊😊😊😊👯‍♀️卫生:😊😊😊😊💰抵食:😊😊😊😊整体评分:😊😊😊😊-

🎈珍宝蟹棒大阪烧 $58
珍宝蟹棒大阪烧

🎈铁板饺子 $28
铁板饺子

🎈日本完熟苹果汁 +$10
正常发挥,唔会太甜!
😋味道:😊😊😊😊
⛱️环境:😊😊😊😊