2022-08-18 93 浏览
本小姐一直食开大埔店多年,知道有新铺真系好替83老板开心,新铺楼底好高,新装修好chill,同旧铺相比,旧铺就比较街坊,各有各好啦!👍🏻☺️见到餐牌都有相似地方,而一场黎到,一于食新菜式啦!香煎鲜三文鱼柳配柠檬牛油汁配薯蓉,鱼柳煎封得皮脆,用力拮入鱼身,都可以片片松开,证明煎得鱼肉啱啱好熟透同处理溶雪得好。配搭柠檬牛油,柠檬嘅清香加埋牛油,个汁同鱼柳都夹得黎。而个法式烧羊架都要赞赞,个羊架黎紧上枱都飘紧香味,羊脂十足,好易同支骨分离,肉质香口。 仲有特饮都唔好走宝,今次叫咗杯蓝莓梳打,多气好醒神!而83不嬲都有嘅汉堡pizza 呢度都有,其他食物都有品质保证,身为长期fans 我话嘅!😋😋😋大家多啲帮衬!

仲有特饮都唔好走宝,今次叫咗杯蓝莓梳打,多气好醒神!