2023-03-15 164 浏览
去中环街市,见到好有特色嘅pizza hut概念店车仔,梗系要去打吓卡啦😍见佢出咗个全新香甜青提芝士必胜批,仲要系呢间店嘅限定款,钟意试新嘢嘅我,梗系要试吓啦😆全新香甜青提芝士必胜批开头见到个名会觉得怪怪哋,同朋友都谂咗阵,最后都系决定试吓啦。估唔到好好味㖞👍🏻甜甜哋嘅青提,加上大量芝士,真系好香。一人餐三个人食一个pizza梗系唔够喉啦,佢仲有个有埋小食同嘢饮嘅一人餐,选择都好多,我哋叫咗烤鸡配蝴蝶虾,真系半只咁上,大家一齐带上手套自己撕开食,好开心,令我哋回想起读书年代😄鸡翼鸡翼系以前食pizza hut必食嘅,而家多咗好多口味,几款都想试,不过我哋都系怀念以前嘅味道,原味真系最经典,永远食唔厌☺️同朋友一齐食pizza hut真系充满回忆,今次新嘢旧嘢都试晒,好开心🥳

全新香甜青提芝士必胜批

一人餐