2023-03-02 584 浏览
以全新面貌系诚品生活太古店内重新开幕,一于同同事来试下,前一日打电话来话FULL BOOKING唯有早啲WALK IN,等头十五分钟都无叫过号码,返工LUNCH TIME 时间有限,当谂梗转唔转场之际突然又叫得好快,可能好多人攞左飞就走左!SET LUNCH 有六款撰择,拣左香煎鸡扒大虾意粉,落单时话大虾会由矶煮鲍鱼代替,食LUNCH食鲍鱼会唔会有啲招积呢😁,虽然上枱时见到好细只仲只得一只,但都觉得午餐都变高级左😂,鲍鱼味道同口感都唔错,鸡扒就略咸但煎得好香。午餐可以半价点撰套餐以外既饮品,入座时见水吧个冻滴咖啡阵好似好劲,于是拣左冰滴牛奶咖啡,冰用咖啡制成所以饮到尾都唔会变淡,咖啡、糖水同奶成盘上,倒来倒去感觉好似做实验😂。总结系可以ENCORE既好地方👍。

总结系可以ENCORE既好地方👍。
2023-03-01