今次聚餐系for庆祝朋友生日公道讲嘢食同环境系不错 唯独候餐时间耐得太过份每次上菜都等半个钟  全晚等仲多过食 个明太子饭团差唔多等咗两个钟先上枱 隔离枱系后到 啲嘢嚟得快过我哋枱又冇人跟单 唔问唔吹都唔理看似餐牌有啲选择 但又话食材唔够 所以要乜冇乜原本我哋嚟庆祝朋友生日 最后搞到大家都冇晒兴致 其实我哋系未食得饱 但见要等咁耐 搞到我哋都唔想再加单侍应事后有送酒俾我哋去尝试补救件事 但成个体验实在太差劲 简直不能原谅另外当晚我见到有Foodie 影片分享平台 上嚟拍片帮餐厅做宣传成晚啲侍应就系专注serve呢一枱 佢哋叫乜都上晒俾佢哋先我谂揾得人嚟做宣传嘅目的都系为咗吸引更多食客而我哋就系餐厅要吸嘅客仔全晚为咗讨好个Foodie 影片分享平台 而忽略同待慢真正俾钱入嚟食嘢嘅顾客我觉得呢件事系十分愚蠢同不能接受我见到先前已经有评语投诉过候餐时间耐就算食物质素几好都好 再揾几多个影片分享平台 / 网路红人嚟做宣传都好餐厅唔好好正视呢个问题 客源都因为呢啲根本问题而流失一次聚餐体验好嘅话食客系会翻兜但影片分享平台 / 网路红人收咗钱/免费食拍完片未必会翻兜我唔会再帮衬亦都唔同朋友推介呢间
今次聚餐系for庆祝朋友生日
公道讲嘢食同环境系不错 唯独候餐时间耐得太过份