餐厅: 大豐澳門餐廳
资讯:

2024-02-27 406 浏览
朋友同我系好钟意食海鲜,所以今日黎个海鲜晚餐🍽️:.𠮶个炸鲍鱼真系太咸,我好快饮晒我杯冻柠檬茶🙈不过鲍鱼炸得几脆口,质地上系唔韧的~🐠鱼肉好厚肉,里面啲骨唔会好碎。我最钟意就系炒蛏子同埋扇贝‼️炒蛏子惹味之余,仍然保留到蛏子原本嘅香,软硬度适中👍🏻,几钟意配白饭一齐食🍚。扇贝永远最好食嘅地方就系有粉丝同蒜,捞埋啲油一齐食系几好食🤤。西兰花唔会好咸 只系带有淡淡嘅调味,质地上系比较硬,但可接受👌🏻🥦.Overall嘢食惹味十足,啲小炒好适合重口味人士,同埋见到Menu都有好多type嘅嘢食 好似几唔错~
朋友同我系好钟意食海鲜,所以今日黎个海鲜晚餐🍽️:
鲍鱼
蛏子