全港最出名既雪糕, 打赢连锁雪糕店, 一定要黎试试先味道都算几多呀, 又有得试味, 店员好有礼貌, o系游客区既服务质素真的算不错!! =3=双球($33) 抵过单球 ($25), 满足多个愿望紧系试多只味 =p wakaka 绿茶: 虽然色水就麻麻地 /.\ 不过苦涩得黎好浓茶味!! 正! 冧酒提子: 劲有酒味! 酒鬼必爱! 我就好钟意, 最浓酒味o系入面d提子度~~ 蜜糖脆脆: 脆脆唔多, 蜜糖咪唔重~冇乜特别, 试系因为是日推介 =p 蓝莓蛋糕: 好似食紧蓝莓芝士蛋糕, 好浓郁!!! 重口味~~食完会有饱既感觉 xd同其他为食仔一样既评价: 就系佢好快溶呀, 要影相就要快手, 溶哂就冇得食lu~~得闲黎开呢头tum下自己, 呢间系good choice!!
全港最出名既雪糕, 打赢连锁雪糕店, 一定要黎试试先

上面绿茶味 & 下面冧酒提子
上面蜜糖脆脆 & 下面蓝莓蛋糕