2022-06-01
特别推荐大家✅Napoleon《Napoleon》拿破仑做得非常出色‼️有杂果/芒果/士多啤梨拣,杂果就唔使谂乜都有,大家可以留意下𠮶期时令生果系咩🤫每一层个酥皮都做得好松脆,最高𠮶层嘅酥皮仲有少少焦糖嘅香味,好浓郁好正😋配合埋d生果同埋custard🎂,个比例做得好完美,Custard 唔会太甜太漏,加上有生果做中和,食晒成件蛋糕都唔会济腻嘅感觉✌🏻隔咗一晚食仲好好食😎,酥皮唔会淋晒💰$440/whole 💰$58/pc*中环IFC有Pop Up Store (系近Citysuper𠮶边),不过单件拿破仑系贵d要💰$68,成个蛋糕就一样价钱🤑**✨优惠✨,逢Mon-Thu,💳用汇丰/恒生/中银/星展买满💰$200 有9️⃣折***📱如果想单件预订的话,每款at least买六件🤙🏻
✅Napoleon
《Napoleon》
隔咗一晚食仲好好食😎,酥皮唔会淋晒
💰$440/whole
💰$58/pc
***📱如果想单件预订的话,每款at least买六件🤙🏻