餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2022-05-02 153 浏览
为食猫系几年前已经成日去太子总店食饺子估唔到宜家开左咁多间分店,连将军澳都有为食猫推介既食物有:龙凤松茸饺 (5/5)龙凤松茸饺有黑松茸同白松茸饺,各占一半黑松茸白松茸为食猫觉得2只饺既松茸味都好劲,不过我就钟意食黑松茸多d,因为个松茸味会再浓d😍另外,佢个皮唔太厚又唔太薄,岩岩好,一啖咬落去,松茸再配埋新鲜大旧既猪肉,非常好食😋虽然佢价钱偏贵,但佢用料十足,食得出所有料都系新鲜同贵价既,呢点系非常重要状元九鼎汤 (4/5)呢个汤都真系不得了因为为食猫好钟意饮粉葛汤,所以觉得呢碗状元九鼎汤好好饮😂同埋都几鲜甜,唔觉有任何味精。不过如果可以再浓味少少就会更加好饮啦!另外,为食猫都食过其他野食,例如:  四川凉面同埋芫荽猪肉饺,个凉面就一般,但芫荽猪肉饺同龙凤松茸饺同样出色为食猫认为如果大家有机会去食,叫汤饺会好过煎饺,因为汤饺最能够食得出佢既味道(连为食猫咁钟意食煎炸野都坚决食汤饺哦~)
为食猫系几年前已经成日去太子总店食饺子
估唔到宜家开左咁多间分
店,连将军澳都有

为食猫推介既食物有:
龙凤松茸饺 (5/5)
龙凤松茸饺

龙凤松茸饺有黑松茸同白松茸饺,各占一半
黑松茸
白松茸
大旧既猪肉,非常好食😋

状元九鼎汤 (4/5)
呢个汤都真系不得了
因为为食猫好钟意饮粉葛汤,所以觉得呢碗状元九鼎汤好好

猪肉饺同龙凤松茸饺同样出色

四川凉面

芫荽猪肉饺

(连为食猫咁钟意食煎炸野都坚决食汤饺哦~)
芫荽猪肉饺
  • 状元九鼎汤