2023-10-23
🥇全港最好食鸡排之一🇹🇼台湾过江龙炸鸡扒专门店喺红磡芜湖街开咗呢个台湾过江龙嘅外卖炸鸡扒专门店,门口都见到几多人排队,炸鸡系即叫即炸!总共有6款味道可以选择,包括:原味、海苔、辣味、芝士、芥末、梅子同麻辣🌶️🍗脆皮鸡腿扒($38)个皮都好香脆,完全唔油腻,鸡扒食落好多汁😍💦配上海苔食味道好夹、好滋味!😋已经荣登咗我嘅外卖炸鸡店排行榜第一🏆🥇🍟甜薯地瓜条($25)店员建议味道可以挑选梅子粉味,梅子味同甜番薯条加埋食落去酸酸甜甜,味道都系好夹!地瓜条切成粗条状,好似食紧甜薯蓉咁🍠饱肚感十足!黄金香芋丸($22)呢款小食系期间限定,一啖咬落去充满芋泥同咸蛋黄粒粒,两者混合一齐,质感绵密得来,又可以食到咸蛋黄嘅咸香味,好满足!地址:2派克鸡排 红磡芜湖街123号海德豪苑地下及1楼C号舖。
🍗脆皮鸡腿扒($38)
🍟甜薯地瓜条($25)
黄金香芋丸($22)
地址:2派克鸡排
红磡芜湖街123号海德豪苑地下及1楼C号舖。