2007-12-03
星期日避开哂所有叶刘淑怡的助选团,来到呢度﹗如果你要我拣全港最爱的酒吧,我会拣呢度﹗黎过三四次,终于影低佢介绍比大家﹗呢间野不易揾,如不是当年问下人真的不知来不来到﹗自成一角的酒吧,清一式向哂海,其实佢就系铺头似的酒吧门口加几张台及凳就成了一个露天酒吧,可以食到成个后滩既海景真系一流﹗0黎得呢间bar清一式绝大部份都系住0系石澳既外国人,带埋0的小朋友呀,狗呀猫来,入夜前热闹非常,入夜后人影散去,就是另一份浪漫感觉﹗夜晚由于后滩呢面比较黑的关系,满天繁星,夹杂海浪声,是一幅大自然的画﹗一向都系最爱望住个海不舍得走的人﹗坐坐下又几个钟﹗酒价钱亦都不贵,开左支Jacob Greek,百佳惠康都系卖90蚊左右,佢卖一个double,比起其他酒吧已算好有良心了﹗情意结,所以很爱﹗专登来呢度过一个黄昏,虽然很远,不过值得﹗
如果你要我拣全港最爱的酒吧,我会拣呢度﹗