全港最难食石烧牛扒 — Triple Steak▫️三拍子牛扒300g($109)已经整到得5成熟都难赵到!好似训练牙力!劲难咬!肉质好鞋😢啲筋位都好多…食每一啖好怀疑人生😨但不过肉味够浓郁…▫️西冷牛扒300g($175)我朋友叫咗西冷牛扒,本身佢话唔好食,话个肉质好似食紧百洁布咁😂我食咗一嚿之后都咁觉得😂😂 仲硬过我条命😂▫️出边仲有免费自助沙律吧,有沙律汤饭等任拎,不过个汤嘅味道又系奇奇怪怪,而且牛扒嘅酱汁又唔好味🤷🏻‍♀️▫️地址:三ステーキ Triple Steak深水埗钦州街52-54号平安大厦地舖。湾仔克街6号广生行大厦B座地下B3号舖。▫️#goeat深水埗#goeat湾仔#湾仔美食#深水埗美食#牛扒#goeat伏食#triplesteak#steakholic#steakbar
全港最难食石烧牛扒 — Triple Steak
▫️
三拍子牛扒300g($109)
▫️
西冷牛扒300g($175)
地址:
三ステーキ Triple Steak
深水埗钦州街52-54号平安大厦地舖。
湾仔克街6号广生行大厦B座地下B3号舖。