整体计 我其中一间最中意既cafe系马湾既太阳系委员会 @solcommittee ⸜ ෆ ⸝‍天气好又无野做就会同男朋友入下去环境真系一流 对住沙滩 望住青马大桥枱枱櫈櫈摆设又靓又有个性室内室外都坐得 好随心 坐几耐都得成个vibe真系无第间取代到最紧要 食物都几好(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑今次坐左成个下昼plan旅行(而家见去plan旅行有折.ᐟ.ᐟ.ᐟ)叫左好多野食 岩哂出po lol◦甘笋嫩鸡炖饭成个饭走健康路线 口味清淡啲个人觉得唔算太特别既之前食过既花雕蟹意粉好食啲~◦卡邦尼薯条即系烟肉芝士汁嘻 调味好食 但会贪心想要多啲汁(ˊo̶̶̷ᴗo̶̶̷`)薯条新鲜炸起热辣辣架◦开心果巴斯克芝士蛋糕质地都几creamy 开心果味都出 唔错.ᐟ‪‪‬◦姜汁豆腐花蛋糕好得意 真系神还原左个豆腐花咁( ˙֊˙ )蛋糕系豆腐味 上面仲有黄糖 另外有个姜汁自己淋整体甜少少 但我接受程度既我仲叫左杯来自台湾既福湾62%朱古力佢来头好厉害 系2019年best dark chocolate of the year我都觉得好好饮 可可味好香 浓而不腻最后送上回程时好靓既黄昏=͟͟͞͞♡✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿Follow @l
天气好又无野做就会同男朋友入下去

环境真系一流 对住沙滩 望住青马大桥
枱枱櫈櫈摆设又靓又有个性
室内室外都坐得 好随心 坐几耐都得
成个vibe真系无第间取代到
最紧要 食物都几好(*•̀ᴗ•́*)و ̑̑

今次坐左成个下昼plan旅行
(而家见去plan旅行有折.ᐟ.ᐟ.ᐟ)
叫左好多野食 岩哂出po lol

◦甘笋嫩鸡炖饭
成个饭走健康路线 口味清淡啲
个人觉得唔算太特别既
之前食过既花雕蟹意粉好食啲~

◦卡邦尼薯条
薯条新鲜炸起热辣辣架

◦开心果巴斯克芝士蛋糕
质地都几creamy 开心果味都出 唔错.ᐟ‪‪‬

◦姜汁豆腐花蛋糕
好得意 真系神还原左个豆腐花咁( ˙֊˙ )
蛋糕系豆腐味 上面仲有黄糖 另外有个姜汁自己淋
整体甜少少 但我接受程度既

我仲叫左杯来自台湾既福湾62%朱古力
我都觉得好好饮 可可味好香 浓而不腻

最后送上回程时好靓既黄昏=͟͟͞͞♡

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Follow @lastbitematters for more