2023-11-11 4340 浏览
海底捞火锅 (海之恋商场) (荃湾)荃湾大河道100号海之恋商场地下G07-G08号舖嚟到海底捞,梗系叫鸳鸯锅㗎,我就叫咗香浓蕃茄同大骨菇汤底😝,其余两个就系清水,虽然话就话系清水,但系佢都会放啲红枣同杞子喺入面㗎!蕃茄向来系我嘅最爱喺未放食材之前店员会细心咁问你需唔需要饮碗蕃茄汤,仲可以加啲牛肉粒同埋葱等嘅材料然后一碗热辣辣香浓嘅蕃茄汤就呈现系你眼前啦😍次次嚟到海底捞梗有人生日嘅,真系总有一台系你附近,🎵傻嗨嗨…职员嘅服务态度依然咁好,女仔仲可以排埋美甲服务添💅🏻自从比朋友洗脑打边炉要食鹌鹑蛋之后次次嚟到海底捞都要嗌🤣一啖一粒超级爽。鸭血口感好特别,我一个人食晒成碟🤣唔识得形容𠮶种口感值得赞赏嘅,就系虾滑,每一啖都充满住虾,淡淡都系虾嘅鲜味🦐另外酱爆芝士牛丸亦都系我好推介嘅食物之一,咬开啲芝士汁好似洪水咁涌出嚟🧀,另外到咗我最钟意食嘅沙巴鱼🐠,啲鱼好腍,仲要冇骨超级正😍,次次必定叫㗎,最后都肥牛,味道都好重牛味肥肉同牛分布平均😍总括嚟讲海底捞系我每次同朋友出街食打边炉嘅必选之一😘#美食 #香港美食 #美食介绍 #美食博主 #饮食 #饮食推介 #香港 #内地 #澳门#foodporn
海底捞火锅 (海之恋商场) (荃湾)
荃湾大河道100号海之恋商场地下G07-G08号舖

职员嘅服务态度依然咁好,女仔仲可以排埋美甲服务添💅🏻
值得赞赏嘅,就系虾滑,每一啖都充满住虾,淡淡都系虾嘅鲜味🦐
总括嚟讲海底捞系我每次同朋友出街食打边炉嘅必选之一😘

#foodporn#foodpics#foodiegram#snapshot#discoverhongkong#delicious#yummy#instafood#foodphotography#eat#eating#香港美食#香港#美食#吃货人生 #吃货 #吃货日常 #吃 #吃吃吃 #吃到饱 #美食推荐