-🌶🔥招牌酸菜鱼($188)见到呢个全港首创嘅煲仔酸菜鱼又点可以唔叫呀😍😍 酸菜鱼用热辣辣嘅煲仔呈上,一路滚住既煲仔将鲜鱼保温同更加入味😍 唔好睇佢个煲仔细细,份量都几多下!酸菜鱼用咗滑鱼片去煮,肉质软腍,配搭酸酸辣辣嘅汤底好好味🤤🤤呢个价钱性价比好高,黎到必食!-🐂麻婆豆腐配牛肉($118)豆腐切成粒状大小刚好,口感软硬适中,麻婆酱煮到好杰身好惹味,送饭简直一流!牛肉用上鲜牛,肉质嫩滑,唔错。-小食方面,我地叫左爽虾红油抄手($36/三粒),抄手个汁酸酸辣辣好开胃,云吞用上大大只既鲜虾,爽口弹牙,下次要叫全份先得🤤 招牌麻辣大波波鱼蛋($27/三粒),鱼蛋好弹牙,辣汁好香,系唔错嘅小食。整体来讲,虽然小店麻雀虽小,但系五脏俱全,食物质素好正宗,价钱相宜,值得一试!

🌶🔥招牌酸菜鱼($188)

🐂麻婆豆腐配牛肉($118)