2024-03-07
打卡啦! K11 Musea 有新店打卡!行到去门口已经被粉红色泡泡围攻🫧🫧红粉色为主调的外墙劲eye catchy 墙上挂著电影院风格嘅海报同餐牌有种欧式电影院百老汇嘅感觉K11 Musea Arte by Padaria 巧手制作 @artebypadaria 带来全港首创!咸甜点「艺术品」嘅法式可颂夹心球!我自己就觉得佢好似猫猫钟意嘅冷球咁🧶传统的可颂面包似一轮新月令人最爱的是层层奶油酥皮Arte by Panaria 更带来了香港人喜爱的港风口味!!!🧶原味蛋糕配夹心菠萝🧶虾酱蛋糕配夹心肉松🧶芝士蛋糕夹心配卡邦尼烟肉还有其他甜口味:🧶朱古力蛋糕配夹心榛子脆脆酱🧶伯爵茶蛋糕配夹心芒果🧶日本绿茶蛋糕配夹心十胜红豆粒🧶红丝绒蛋糕配夹心仁🧶玉桂蛋糕配夹心苹果粒(节日限定)🧶XO 酱及咸蛋等创新港式味道最后买左🧶日本绿茶蛋糕配夹心十胜红豆粒🧶虾酱蛋糕配夹心肉松🧶芝士蛋糕夹心配卡邦尼烟肉出面松脆烟韧 入面配搭蛋糕嘅软滑细腻然后系唔同馅料嘅冲击同口感😁今次去个阵🧶朱古力榛子脆脆无货 我下次一定要再去试😤💪🏽咸嘅甜嘅 都有得拣❤️散水饼/节日送礼/同闺蜜一齐享用嘅法式甜品首选📍︰尖沙咀梳士巴利道
打卡啦! K11 Musea 有新店打卡!
行到去门口已经被粉红色泡泡围攻🫧🫧
红粉色为主调的外墙劲eye catchy
墙上挂著电影院风格嘅海报同餐牌
有种欧式电影院百老汇嘅感觉
@artebypadaria 带来全港首创!
咸甜点「艺术品」嘅法式可颂夹心球!
我自己就觉得佢好似猫猫钟意嘅冷球咁🧶
🧶朱古力蛋糕配夹心榛子脆脆酱
🧶伯爵茶蛋糕配夹心芒果
🧶日本绿茶蛋糕配夹心十胜红豆粒
🧶红丝绒蛋糕配夹心仁
🧶玉桂蛋糕配夹心苹果粒(节日限定)
🧶XO 酱及咸蛋等创新港式味道
今次去个阵🧶朱古力榛子脆脆无货
我下次一定要再去试😤💪🏽
咸嘅甜嘅 都有得拣
❤️散水饼/节日送礼/同闺蜜一齐享用嘅法式甜品首选
📍︰尖沙咀梳士巴利道 18 号 K11 MUSEA B1 楼 B104 号舖
⏰营业时间 : 11am -7pm
#法式可颂夹心球 #法式可颂球 #咸甜点艺术