依家愈黎愈多手打柠檬茶,今次姐姐带左我同妈咪黎红磡柠蒙蒙饮返杯😳依间系香港开左超过12间分店,但啲口味比起出面系多啲既,同埋茶底系佢地自家制🥳今次妈咪同姐姐分别试左黄皮金蛋手打柠檬茶加爱马士・烤布蕾奶茶😌🍋黄皮金蛋手打柠檬茶 $36系全港首创架,都几特别,佢地系采用左岭南新鲜黄皮架,黄皮系代痰止咳,好岩依家流感季节饮。好浓既黄皮味仲带有酸酸甜甜,但唔会无左柠檬既味道,入面好多果肉。茶底唔觉有苦,钟意重黄皮味既朋友仔建议叫半糖🥤爱马士・烤布蕾奶茶 $32本身叫左少甜,佢个茶香几出,钟意重茶味既朋友仔可以试一试当然唔少得布蕾依个重点,第一次饮焦糖炖蛋布丁mix奶茶个口感几特别,好有口感,不过奶茶mix布丁就甜左少少,建议可以叫半糖会更加好🙈有机会都会再试下其他饮品,大家路过既话都不妨一试✨柠蒙蒙手打柠檬茶 (红磡)📍红磡德民街28号红磡商场地下21A号舖

🍋黄皮金蛋手打柠檬茶 $36
茶底唔觉有苦,钟意重黄皮味既朋友仔建议叫半糖

🥤爱马士・烤布蕾奶茶 $32
本身叫左少甜,佢个茶香几出,钟意重茶味既朋友仔可以试一试
不过奶茶mix布丁就甜左少少,建议可以叫半糖会更加好🙈

有机会都会再试下其他饮品,大家路过既话都不妨一试✨

柠蒙蒙手打柠檬茶 (红磡)
📍红磡德民街28号红磡商场地下21A号舖