终于比我试到鼎鼎大名嘅 @honbo.hk 🥰𝗛𝗼𝗻𝗯𝗼是𝗕𝗹𝗼𝗼𝗺𝗯𝗲𝗿𝗴 𝟮𝟬𝟮𝟬年全球最佳汉堡唯一入榜嘅香港汉堡店,再加上好多朋友都大力推荐,所以去之前𝗲𝘅𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻都几高下㗎🥳ღ 𝐇𝐎𝐁𝐎 𝟏.𝟓 $𝟏𝟑𝟖{ 𝐁𝐄𝐄𝐅 𝐏𝐀𝐓𝐓𝐘 • 𝐃𝐎𝐔𝐁𝐋𝐄 𝐂𝐇𝐄𝐄𝐒𝐄 • 𝐏𝐈𝐂𝐊𝐋𝐄𝐒 • 𝐎𝐍𝐈𝐎𝐍 • 𝐇𝐎𝐔𝐒𝐄 𝐒𝐀𝐔𝐂𝐄 }╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟴/𝟭𝟬ღ 𝐂𝐇𝐄𝐄𝐒𝐄 𝐁𝐔𝐑𝐆𝐄𝐑 $𝟗𝟖{ 𝟒𝐨𝟐 𝐁𝐄𝐄𝐅 𝐏𝐀𝐓𝐓𝐘 • 𝐂𝐇𝐄𝐄𝐒𝐄 • 𝐏𝐈𝐂𝐊𝐋𝐄𝐒 • 𝐎𝐍𝐈𝐎𝐍 • 𝐋𝐄𝐓𝐓𝐔𝐂𝐄 • 𝐇𝐎𝐔𝐒𝐄 𝐒𝐀𝐔𝐂𝐄 }╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟳.𝟱/𝟭𝟬两款𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿都真系相当唔错!个人比较钟意𝐇𝐎𝐁𝐎 𝟏.𝟓多啲🤪多肉啲,芝士又多啲,满足啲🥰𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿由酱汁、𝗯𝗲𝗲𝗳 𝗽𝗮𝘁𝘁𝘆到面包都系自家制👍🏻汤种汉堡包香软,充满牛油香!而𝗯𝗲𝗲𝗳 𝗽𝗮𝘁𝘁𝘆就用咗美国牛腩同埋牛肩胛肉小排,食落牛味香浓丰福~ღ 𝐒𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 $

终于比我试到鼎鼎大名嘅 @honbo.hk 🥰

ღ 𝐇𝐎𝐁𝐎 𝟏.𝟓 $𝟏𝟑𝟖

ღ 𝐂𝐇𝐄𝐄𝐒𝐄 𝐁𝐔𝐑𝐆𝐄𝐑 $𝟗𝟖

ღ 𝐒𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 $𝟑𝟖
见好多人都大推呢度嘅蕃薯条,我哋反而麻麻🙊
味道正常发挥,面头有少少砂糖,增加甜味。
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟲.𝟴/𝟭𝟬

ღ 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬 $𝟓𝟖
完全食唔停口嘅芝士炸薯条!系我钟意嘅幼薯条,每一条都沾到香浓嘅芝士汁~
╰┈➤ 𝘁𝗮𝘀𝘁𝗲: 𝟳.𝟴/𝟭𝟬 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝗱: 𝟴.𝟮/𝟭𝟬

𝗛𝗼𝗻𝗯𝗼 @honbo.hk
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟲.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_wanchai #BELLYwongs_central #BELLYwongs_tsuenwan
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_korean #BELLYwongs_meats
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳.𝟮/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_affordable • $𝟭𝟱𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓