2024-05-08 59 浏览
人气满满二人餐- "日全谷饲·黑安格斯小排150g 澳洲M9+全血和牛100g 野菜盘 吉列西班牙猪扒 日本鸡蛋全血和牛嘅和牛肉汁均匀极其浓厚。煮法都系用佢哋设定好嘅烧汁同肥牛粒油。点过日本鸡蛋后一啖咬落去,和牛汁爆出嚟𠮶下,非常难忘,感动🥹。黑安格斯小排同样味道可口。可见到斑点雪花纹,证明肥牛部位非常高级正料。野菜盘蔬菜新鲜,汤底清甜,唔腻唔咸,不需忧虑嘌呤。吉列西班牙猪扒叠搭一起的口感享受够晒特别,炸粉干脆唔厚。总括:供港极少嘅全血*和牛。我都系人生第一次食。绝对要试吓八不·寿喜烧入货嘅和牛包你冇后悔。煮法汤汁亦都预设好,健康得嚟好食之选。正👍。*备注:全血是指每只和牛对上4代都是由纯种的公牛和母牛配种而成,相当罕有,保证血统优良。 饲养期长达4年,自由放牧和草饲令牛只的肉质更佳,和2年饲养期的日本和牛比较,可以吃得出更浓郁的肉味,营养亦更为丰富。

野菜盘蔬菜新鲜,汤底清甜,唔腻唔咸,不需忧虑嘌呤。

吉列西班牙猪扒叠搭一起的口感享受够晒特别,炸粉干脆唔厚。