2020-12-07 642 浏览
同老公谂住食个下午茶,见到开左间新嘢,里面好似几多人,就入去试吓。 老公叫左炸鱼柳冻柠茶,我叫黑松露炒蛋牛角包热奶茶。 我个餐嚟先点知出错左个热狗包俾我,即刻整过俾我。 先试老公既炸鱼柳,食落有一丝丝鱼肉,湿润,感觉有质素,可惜格格薯卖晒…代替既波浪薯条都系即炸既,不过不失。旁边嘅沙律菜都几新鲜,配搭日式和风沙律汁(我估)几好味。我个餐既牛角包有即刻烘热,食落好香好脆,d炒蛋非常热!食到最后一啖佢都仲系热既LOL 所以如果想试牛角包真系要堂食。 冻柠茶个茶底感觉上同其他茶餐厅有d唔同,不过系好饮嘅,default 应该调教咗少甜。热奶茶唔鞋口,系正常货色。今次食得几满意
炸鱼柳

黑松露炒蛋牛角包