以前食过一次《玥屋》,所以系预约前一晚已经好期待,谂定我要食几多件寿司🍣🍣由于比较即兴预约,所以只预约到📆星期日7:30pm时段。如想约到较心水时间,可以系星期一📞打电话,预约打后一星期日子。.落单纸有「首次」及「加单」位,先叫左第一轮想食既寿司,再加码叫自己特别钟意食既寿司。.我食左大约20件寿司(无影晒)全部寿司都好新鲜!师傅会髹上豉油系刺身上面,所以唔洗另外点。多谢师傅整咁好食既寿司比我地食!超羡慕附近可以打电话叫外卖既人。.推荐寿司排名先后:1️⃣马刀贝、甜虾、白玉豚、吞拿鱼2️⃣象拔蚌、鳗鱼、希灵鱼籽3️⃣赤贝、墨鱼、北寄贝.食完好味既寿司觉得好幸福啊☺️记得食寿司,千奇唔好乱入元X,比钱买「根」食。三文鱼寿司👇🏻我地首轮叫左8件😋期待下次再去食《玥屋》
推荐寿司排名先后:
1️⃣马刀贝、甜虾、白玉豚、吞拿鱼