2018-02-06
同事介绍话唔错,之前食过葡挞都几好,于是今次试试堂食。入到去被安排坐系墙边梳化位,张梳化的尽头唔系痴住道墙,个人好似跌左落去咁🤦🏻♀️隔壁位D袋放左系两枱中间的梳化上,一边墙一边袋,劲逼劲辛苦!今次点咗葡挞、鱿鱼圈、海鲜西班牙饭同两杯饮品— —真实经历,以普通客人身分写,真金白银比钱,非打手。没有夸张失实。已尽量用客观角度欣赏。— —葡挞:热辣辣,个皮好脆,但中间蛋浆位置太甜!鱿鱼圈🦑:呢个好食,十分推荐!鱿鱼唔系个种咬紧唔断的鱿鱼,一切就断。不过有少少油腻。海鲜西班牙饭🥘:期望愈大,失望愈大!虽然适合香港人口味,唔似西班牙的咁浓咁咸,但海鲜真系令人食唔落。面头的虾🦐要自己剥壳!青口和蚬臭到好似变坏咗!太夸张啦,完全食唔落!虾最基本都应该冇壳啦,唔系个虾味点入个饭到?蚬肉粒粒煮完得张纸咁薄🤷🏻♀️又臭!唔推介。没有失实,当时冇同服务员讲,因为太失望,唔觉得讲左会有改变。饮品:Lisbon fizz 橙加芒果🍊的Mocktail, 略嫌太细杯。 Portuguese Sangria 🍷好似冇乜酒精的Cocktail,唔系红酒做Base, 当冰溶咗先有酒精😅普通。-整体,唔会有下次。唔知系
今次点咗葡挞、鱿鱼圈、海鲜西班牙饭同两杯饮品
— —
— —
葡挞:热辣辣,个皮好脆,但中间蛋浆位置太甜!
整体,唔会有下次。
唔知系唔够人定点,其他枱卖左单走哂好一段时间,都唔会有人收拾干净😣隔离枱走,到我地走,都冇人执😅😅