2018-11-18
呢排成日食台湾野,今次泥到半山,价钱方面当然比其他地区💵💸,不过我都会重点评论食物质素多于抵唔抵,呢d实在好主观。第一次泥又怕中伏既我地当然叫晒有「赞」字既食物啦。值得一赞系上菜速度几快,食物饮品10分钟内全部送上。卖相唔错,但味道一般,冇突出既地方,还好吧。虽然木瓜牛奶系讲求功效(),但系味道都系好普通,系台湾饮到既木瓜牛奶通常味道系介乎几好味至,所以呢杯真系争d㖞。最好味系只蛋,d猪肉几入味,唔错既。牛肉好冧同入味,皆因食过各种唔好味既牛肉,例如好硬,呢度既牛肉系要赞问题系食左两旧牛肉后,发现有旧超大牛筋,有半只前臂甘长我地系「,点食先宜家」问妹妹要把✂️,佢叫我地用刀切嗯,好特别既🍴经验最后可以上甜品。一边讲一边食,完全忘记自己叫左咩食紧咩,成碗个味差不多,配料系口感不同咋后尾睇返张单,系㖞,叫左earl grey味,点解食唔出既整体泥讲,未食过或者系附近谂唔到食咩既朋友可以泥试试,但系呢次我的确冇推介,纯粹试完觉得唔岩我口味
卖相唔错,但味道一般,冇突出既地方,还好吧。
最好味系只蛋,d猪肉几入味,唔错既。