2022-08-08
▫️鸡 全部都系鸡 好想食炸鸡🎵🐔 原本只系想单点食少少,点知见到有炸鸡放题😯 每位$178听落几抵食,又可以试晒咁多只味既鸡🍗 就即刻转軚要放题啦😼🍗 炸鸡 + Pizza放题 $178/ 90分钟▫️有不同种类既炸鸡、焗鸡、小食,同当日指定款式pizza任嗌🍕▫️食得放题就梗系每款味都试下😋 炸鸡拣左蜜糖芥末香葱🍯、香草青柠、浓蒜🧄、柠檬柚子🍋 老实讲食完无咩记忆点😂 就系炸鸡上面加左唔同味既酱,当撕走鸡皮就会变返原味🫠 泡菜就比较似沙律酱,无乜辣味🇰🇷 黄金咸蛋就最好食,好香咸蛋黄味,至少食完会记得佢先🤣▫️焗鸡就拣左韩风紫菜同双重芝士,但食落觉得同炸鸡都系差唔多😂▫️小食要左泡菜、柚子醋沙律、芝麻菠菜,几开胃又有啲菜食下唔错🥗 蜜糖芥末薯条就偏淋🍟 酸萝卜必嗌🥕 可以解下炸鸡既油腻感🤣🧃 蜜桃特饮/ 提子特饮 $58 (买一送一)▫️饮品就唔包既,但有买一送一优惠✌🏻 拣左两款特饮,非常大杯😯 仲有支雪条系杯饮品到🍭 几得意🤣 嘢饮饮落系糖浆既味道🫣 到最尾支雪条溶左杯特饮就好甜😂 ▫️总结系炸鸡放题都系岩食肉兽多啲🍖 我呢啲轻食女士就唔多岩喇🫣 (话左我系为食但好细食!) 因为食左2旧就已
🍗 炸鸡 + Pizza放题 $178/ 90分钟
🧃 蜜桃特饮/ 提子特饮 $58 (买一送一)
▫️总结系炸鸡放题都系岩食肉兽多啲🍖 我呢啲轻食女士就唔多岩喇🫣 (话左我系为食但好细食!) 因为食左2旧就已经开始滞,但为左唔俾人罚钱只好唯有继续食🫠
▫️星期一至四去每位$168!可以平$10!
▫️记得食几多嗌几多!千祈咪做大晒鬼👻 因为每食剩2旧鸡会收返$10💸