2020-12-23 163 浏览
呢间日式蛋料理专门店既鸡蛋🥚全部都系黎自🇯🇵日本冲绳~蛋控既朋友可以试下~-Tamago-EN 特制 5款玉子烧 🍳 $68🍅蕃茄 海藻酱 🐟亲子三文鱼 🥗鳕鱼子沙律 🦀蟹肉卖相好靓, 蛋味浓郁🤤仲有唔同味啱哂一大班人share, 总有一款啱你口味嘅🤣-吉列冲绳香豚滑蛋丼 $88猪扒炸到好嫩口, 配埋滑蛋好夹~-Tamago-EN 亲子丼 🐣 $78佢个半熟蛋汁啱哂捞饭🤤唔会煮到啲蛋熟哂咁搞到干哂~啲鸡肉都几嫩滑唔会鞋飒飒👍🏻👍🏻-炖牛肉蛋包饭 $118啲蛋整得好嫩滑, 但牛肉口感就麻麻有啲筋🙊-宫崎和牛🐮汉堡配太阳蛋 $128和牛肉质系唔错嘅, 不过个和牛略嫌细旧咗少少~-Spaghetti Napolitana🍝 $78味道不过不失, 无咩惊喜~-士多啤梨梳乎厘班戟 🥞 $98甜品我真系估佢唔到竟然几出色👍🏻 pancake口感松软, 空气感十足~蛋香浓郁💕啲🍓又几新鲜, 本身以为会好酸点知又几甜~ 个班戟整体嚟讲唔算甜又唔会太腻~个人认为啲甜度大部分都嚟自佢上面淋咗啲士多啤梨酱, 如果唔想太甜可以叫佢淋少啲酱-原味珍珠奶茶 $35-鲜果水果茶🍹$48-Overall黎讲都几抵食
Tamago-EN 特制 5款玉子烧 🍳 $68
🍅蕃茄 海藻酱 🐟亲子三文鱼 🥗鳕鱼子沙律 🦀蟹肉
吉列冲绳香豚滑蛋丼 $88
猪扒炸到好嫩口, 配埋滑蛋好夹~
Tamago-EN 亲子丼 🐣 $78
炖牛肉蛋包饭 $118
啲蛋整得好嫩滑, 但牛肉口感就麻麻有啲筋🙊
宫崎和牛🐮汉堡配太阳蛋 $128
和牛肉质系唔错嘅, 不过个和牛略嫌细旧咗少少~
Spaghetti Napolitana🍝 $78
味道不过不失, 无咩惊喜~
士多啤梨梳乎厘班戟 🥞 $98
原味珍珠奶茶 $35
鲜果水果茶🍹$48
Overall黎讲都几抵食 呢个价位比到啲咁嘅质素真系唔错👍🏻尤其佢个pancake真系几高质~