2017-06-30 792 浏览
成日都经过, 今次终于有机会试下, 一行7人试左D炒粉面/菜, 咖哩同几串串烧, 感觉都系串烧做得比较好!芋头炒饭:有多粒芋头, 但芋头味不重, 同普通炒饭无咩分别, 饭粒比较湿。菠萝炒饭:呢个很咸, 真系好咸!!!!泰式金边粉:比其他地方既炒金边粉偏湿同偏甜, 几失望!蒜蓉包(2份):蒜蓉包几特别, 系用类似迷你热狗包夹住蒜蓉去烤, 但唔够干身, 个人喜欢脆身D果只~咖哩鸡:呢个又系好重味, 咖哩味唔算太突出, 定唔知系其他野太咸, 入面有好多菜, 变相汁就唔系好多~炒通菜:呢个都还好, 不过份量比较少.串烧:试左墨丸, 鸡肉同牛肉, 肉类几甜几好味, 烧得唔算干身, 不错,成餐最好食系呢样!总括黎讲, 真系觉得麻麻, 味道太咸, 系九龙城呢个价位既泰菜仲有好多选择

芋头炒饭:
芋头炒饭

菠萝炒饭:
呢个很咸, 真系好咸!!!!

泰式金边粉:
比其他地方既炒金边粉偏湿同偏甜, 几失望!

蒜蓉包(2份):
蒜蓉包

咖哩鸡:
咖哩鸡

炒通菜:
呢个都还好, 不过份量比较少.
炒通菜

串烧: